Saturday, February 23, 2013

Memories...

Ma gandeam ieri la persoanele la care-am tinut enorm si pe care le-am indepartat incet incet.
M-am gandit la Adi in special. Adi a fost un prieten foarte misto. L-am cunoscut de un 1 mai cand era urat:) Si l-am revazut un an mai tarziu. Cand arata foarte misto:)
Stia istorie, era introvertit, destept pe placul meu mai exact. Lui i-a placut de mine, mie mi-a placut de el...in perioade diferite. Si usor-usor la un moment dat am inceput sa nu prea mai vorbim. Pana am ajuns in zilele noastre.
Cele mai frumoase poze de pe facebook sau din calculator la modul general sunt facute de el. Cu el eram in centrul Targovistei cand m-am spalat la o cismea pe picioare. Cu el am intrat in case arse gata sa pice peste noi.
**

Aseara...era trecut de ora 12. Si-am inceput sa "cotrobai" pe facebook. Sa vad caror lucruri mai dau oamenii like.
Era foarte cald. Eram intr-o rochita scurta, cu volanase si simteam ca nu mai am aer. A incercat sa porneasca aerul conditionat si-a realizat ca era stricat. 
I-am "furat" telefonul si bazandu-ma pe memoria mea de elefant am incercat sa inregistrez un numar. Nu aveam nevoie de numarul ala voiam sa-i demonstrez doar ca...pot sa-l "fur" 

A fost o zi misto. Pare-se ca unii oameni stiu sa se poarte in felul ala in care sa te simti speciala chiar daca in realitate nu te considera speciala ci o tipa ca oricare alta. Era la "munca". Lucra de-acasa. M-am uitat pe geamul de la camera si eram fascinata de faptul ca "peste drum" e metroul:) wow ce aproape.
Imi placea sa-l enervez vorbindu-i despre un prieten al lui. Prieten cu, care impartise aceeasi camera ani intregi, aceeasi casa, aceiasi oameni. Iar eu il tocam cu "vai ce frumos e X".
In fata calculatorului "gazda" mea isi facea "temele" pentru la munca. Ii stateam de gat iar cand se ridica de pe scaun ma mutam in cealalta parte a camerei :) Ce ma mai jucam:)

Vai ce frumos e X repet pentru a mia oara. Dar e cam ciudat. A dat like unei pagini cu un continut in totalitate despre sex. Oscilam intre starea de "a dat like la sex? Adica sa stie toti prietenii ca are ORIENTAREA AIA SEXUALA???" si starea de "Cat de cool poate sa fie sa recunoasca si chiar sa mai dea si like". 
"Gazda" ma intreaba: "Cum ii zicea paginei aleia?" Ii repet si-mi zice amuzata: "Haha si tu tocmai ai dat like!" Daduse like de pe contul meu. :) A fost f misto. 

**

M-am emotionat amintindu-mi asta aseara. Picasem rau pe randuri si-n lumea amintirilor. Si totul parea atat de real la o distanta de-atatia ani incat parca aseara se-ntampla totul.
 
**

Imediat mi-am reamintit de rujul rosu. Primul folosit LA GREU. Obisnuiam sa ne plimbam foarte mult cu masina.
Si la un moment dat in spatiul de la usa descopar un ruj. Nu era al lui=)). Era al unei rude. Iar eu incercam sa intru in rolul ei. Mi-l intindeam in strat gros. Ma strambam in oglinda. Vorbeam cam cu vocabularul ei. Dupa care ma prosteam incercand sa-mi imaginez CAND si LA CE il foloseste tipa.
Ma "autopupam" pe maini ca sa-mi vad urma buzelor. La un moment dat, stiu exact ziua purta un tricou alb cu maneca scurte si niste blugi o culoare nedefinita:), l-am intrebat, in timp ce conducea daca-i pot lasa urma buzelor pe tricou. Nu...n-aveam voie.
Dar daca iti las urme pe pantaloni in timp ce conduci??
Am desfacut rujul si am trasat cu el o dunga pe pantaloni :))



No comments:

Post a Comment